Testat: Easy Walking (Pierre Hardy for NARS)

Easy Walking är en nagellacksduo i limited edition, en del av Pierre Hardy for NARS. Två blankmatta (?) guldlack, ett i en väldigt udda senapsgul-goes-kamelbrun som jag inte vet riktigt vad jag ska ta mig till med, det andra i en fantastiskt dovt pärlemorguld. Lacken har ingen egentlig textur men för helt klart tankarna till läder och mocka, gissningsvis då de inspirerats av Hardys skokollektion (därav även namnet).

ö

Båda lacken torkar cirka innan man ens hunnit måla klart nageln, de bara flyter ut som ett tunt litet lim, och sitter sen kvar där exceptionellt länge. De är väldigt högpigmenterade, på bilderna har jag endast applicerat ett lager, vilket täcker mer än väl. Super kvalitet.
Pris: 250 kr
Betyg: ❤❤❤❤❤

2 thoughts on “Testat: Easy Walking (Pierre Hardy for NARS)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s